Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Frank Bettger: Benjamin Franklin sikertitka - kulcsom a felemelkedéshez

Ár:
1.850 Ft (1.762 Ft + ÁFA)
Utolsó 10 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Dale Carnegie azt mondta: Figyelj rám, Frank, több mint valószínű, hogy gyakorlatiasabb oktatásban részesültél, amikor rákényszerítetted magad Benjamin Franklin 13-hetes sikermódszerének alkalmazására, mint amilyet sok ember négy egyetemen töltött év alatt kap.

Ajándék

Most minden vásárlás mellé egy 4500 Ft értékű   >>  HOGYAN ÉRD EL, HOGY TÉGED IS ÖRÖMMEL TOVÁBBAJÁNLJANAK? << című oktatóanyagot adunk ajándékba!

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Te egy újfajta könyvet fogsz írni, az elsőt, mely egy olyan ember tollából lát napvilágot, aki komolyan próbára tette Franklin elgondolásának értékét. Frank, a te történeted olyan figyelemreméltó, hogy ez a könyv még akkor is segítséget és ösztönzést fog nyújtani az elcsüggedt fiatal férfiaknak és nőknek, amikor te már réges-régen a mennyországban játszol a harmadik alapponton! Íme a 13 alapelv, melyek Frank Bettgert a kudarcok mélységéből a siker csúcsaira emelte az üzletkötésben: Lelkesedés, cselekedj lelkesen! Rend, szervezd meg a munkádat! Gondolkozz mások érdekeinek a nyelvén! Alkalmazd a kérdések feltevésének technikáját! Tanuld meg felismerni a kulcstémát, kulcskérdést! Hallgatás, figyelj arra, amit a másik mond! Őszinteség, szolgáld meg a bizalmat! Ismerd a szakmádat! Dicsérj és ismerd el a másikat! Mosoly, légy elégedett és boldog! Emlékezz a nevekre és arcokra! Szolgálj és prosperálj! Kösd meg az üzletet! Cselekedj, vedd rá az ügyfeledet a cselekvésre!

Kiadó Bagolyvár Kiadó
Kiadás éve 2008
Oldalak száma 186
Kötés puha fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!