Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Jack Canfield, Mark Victor Hansen: Erőleves a léleknek 3. - újabb 101 erőt adó lélekemelő történet

Ár:
2.850 Ft (2.714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!

Az olvasók embertársaik tapasztalatai révén megismerhetik a szeretet hatalmát, az állhatatosság erejét, a család sugárzó melegét és a képzelet pezsdítõ energiáit. Varázslatosan csillogó világot pillanthatunk meg, melynek fényeinél még gazdagabban tárulnak fel elõttünk saját személyiségünk értékei.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

A kirobbanó sikerű Erõleves a léleknek üzenete az olvasók millióinak adott reményt és biztatást. Jack Canfield és Mark Victor Hansen a változatlanul jó hírekre áhítozó világra gondolva látott ismét munkához, hogy újabb porció erõlevest fõzzön a lélektápláló, szívmelengetõ, fájdalmat enyhítõ, optimizmust sugárzó történetekbõl. Az olvasók embertársaik tapasztalatai révén megismerhetik a szeretet hatalmát, az állhatatosság erejét, a család sugárzó melegét és a képzelet pezsdítõ energiáit. Varázslatosan csillogó világot pillanthatunk meg, melynek fényeinél még gazdagabban tárulnak fel elõttünk saját személyiségünk értékei.

Vélemények

| 4 / 5 csillag!
2018. 06. 23.
A könyv első feléig örültem, hogy megható történetekkel emlékezhetek arra, hogy EMBER is vagyok, de a második felétől csak azoknak ajánlanám akik szeretik a halál esetekkel végződő szívbe markoló bár szép történeteket. Kiváló könyv arra, hogy emlékeztessen mindenkit arra , hogy a Földön az Élet mennyire vegyes, de ha szórakozni , felüdülni vágyik valaki akkor ne ettől a könyvtől várja... nekem fájt a fájdalma.... bevallom. Viszont ha sírni szeretne valaki , mert sok kiadni való könnye van mélyen .....vagy emlékezni vagy megtisztulni ahhoz igazán jó "adalék-anyag" minden története....

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!