Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Robert Butwin: Ütőképes Network marketing - Az MLM hálózatszervezés profi módon új kiadása!

Ár:
1.650 Ft (1.571 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
ROBERT BUTWIN olyan családból származik, amelyben saját erejükbõl milliomossá lett üzletemberek is akadnak. Már pályája kezdetén elhatározta, hogy felhagy a begyöpösödött üzleti módszerekkel, és a sokkal ígéretesebb és nagyobb anyagi biztonságot nyújtó hálózatszervezést választja. Szakmai sikerei kivívták pályatársai tiszteletét és bámulatát. Az Upline c. kereskedelmi szaklap társszerkesztõje, és az MLMIA nevû szakmai szövetség két ízben is neki ítélte Az év forgalmazója címet. Sikerei titkát szívesen megosztja valamennyi olvasójával!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-26

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

"Még a legtapasztaltabb hálózatszervezõk is sokat tanulhatnak Butwintól. Érthetõ, hogy kétszer is megkapta Az év forgalmazója címet az MLM International Associationtól."

Doris Wood, az MLMIA elnöke
 
"Oly sok gyakorlati buktató után sajnálom, hogy nem olvashattam ezt a könyvet már az elõtt, hogy az üzleti tevékenységbe belevágtam volna. Robert Butwin valóban ütõképes módszereket ajánl, amelyek átsegítenek minden nehézségen, hogy végül eljuss a sikeres értékesítõ hálózathoz." --Tom (Big Al) Schreiter, a Big Al c. sorozat szerzõje
 
"A gyakorlat a legjobb tanító, az MLM hálózatszervezés profi módon pedig sokéves gyakorlati tapasztalat összegzése, tartalmi és formai szempontból egyaránt kitûnõen. Bár évtizedekkel elõbb a kezembe kerülhetett volna!"
Keith Laggos, a Money Makers Monthly c. folyóirat kiadója

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!