Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: > >

Rólunk

Kik működtetik a Pongor Publishinget?

Pongor-Juhász-Attila fotója

Pongor-Juhász Attila

Alapító, Vállalatfejlesztési- és marketing coach

Pongor-Juhász-Attila fotója

Fővezér

Szívügyemnek tekintem a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését. Hiszek abban, hogy képes vagy Önjáró Vállalkozást létrehozni! Hogy Neked is kijár a vállalkozói szabadság!

Szűcs Tünde fotója

Szűcs Tünde

Operatív és HR fejlesztések

Szűcs Tünde fotója

Tünci

A célom azzal, hogy segítek létrehozni az "A" csapatunkat és összefogni az irodai légkört egyszerűen az, hogy végső soron Neked minden téren egyszerűbb és gyorsabb legyen egy olyan legendás kiszolgálással, amit csak Nálunk tapasztalsz!

Borbély Bence fotója

Borbély Bence

Marketing igazgató és Marketing Gyorsítósáv mentor

Borbély Bence fotója

Bencus

Felelősségemnek érzem megadni Neked azt nyugalmat és megkönnyebbülést a marketing iránt ami vállalkozóként ténylegesen járna. Élj szabadabban és élvezd a gyümölcsét minden automatizmusnak, kampánynak és stratégiának.

Nagy Péter fotója

Nagy Péter

Legendás ügyfélszolgálat és Gyorsítósáv koordinálás

Nagy Péter fotója

A Szikla

Szerintem a leges-legszebb az, amikor mosolyt látok az arcodon. Azt akarom, hogy olyan WOW élményt kapj Tőlünk, amit soha az Életben nem fogsz elfelejteni. És amikor meséled majd az unokáidnak, libabőrös legyen a karod tőle. Ez a legendás szolgáltatás.

Asztalos Péter fotója

Asztalos Péter

Weboldal optimalizálás és listaépítés

Asztalos Péter fotója

Dzsukelbáttya

Azt akarom, hogy a megosztott marketing anyagokat, közösség formáló stratégiákat és tippeket könnyen használható és azonnal beültethető formában kapd meg, amik ténylegesen meg tudják hozni számodra a vállalkozói szabadság életérzését.

Bánhegyi Dóra fotója

Bánhegyi Dóra

Pénzügyek tervezése és számlázás

Bánhegyi Dóra fotója

Dorci

A biztonság és bizalom érzetét szeretném számodra nyújtani azzal, hogy a számláink és pénzügyi kommunikációnk feléd mindíg pontos és kifogástalan. Hiszem, hogy legendás és wow élményt én is biztosíthatok számodra, ami megadja a megérdemelt kényelmet.

Duró Szabina fotója

Duró Szabina

Marketing koordinátor

Duró Szabina fotója

Nyúl

Számomra semmi sem fontosabb, mint a Te felejthetetlen élményed. Találkozz velünk bárhol is, érezd azt, hogy a folyamataink és kampányaink által olyan élményt szerezz, amit nem felejtesz el. Mindezt úgy, hogy közben praktikus és könnyen használható stratégiákat kapj általuk.

Várfalvy Emőke fotója

Várfalvy Emőke

Tartalomfejlesztés és webshop kampányok

Várfalvy Emőke fotója

Madam Könyvmoly

Azt akarom, hogy amikor ránk gondolsz, akkor elfogjon Téged egy melegséges és családias érzés. Hogy köztünk otthon érzed magad. Minden kommunikációnk feléd ezt akarja elérni.

Küldetésünk

Eljuttatni a legjobb és leghasznosabb üzleti- és önfejlesztő könyveket, hanganyagokat, munkafüzeteket a magyarországi vállalkozóknak, ezáltal közösen elérni az üzleti kultúra fejlődését és a helyes vállalkozói szemlélet elterjesztését. A hazai kis és középvállalkozások előszeretettel követik nyomon az üzleti élet változásait és mi ezt az igényt kívánjuk kiszolgálni.

Könyveink utat mutatnak a kezdő kisvállalkozóknak és egy biztos támaszt adnak az induláshoz, megfelelő talajt a fejlődés gyökereihez. Az egy szinten megragadt vállalkozók, akik már nem küzdenek likviditási problémákkal, de már nem tudnak szinteket ugrani és a növekedés lelassult, rengeteg erőt, ötletet és fejlődési stratégiát merítenek, az általunk kínál tudásból.

Első könyvünk 2010 májusában jelent meg, mentorom, Bob Proctor egyik legsikeresebb könyv és munkafüzet párosa, Nem a pénz boldogít címmel. Azóta már 25 könyvet adtunk ki, és válogatjuk össze folyamatosan a legújabb bestsellereket mikro, kis és középvállalkozóknak.

 

Olvasóink véleménye a Pongor Publishingról

"Minden megtalálható a Kiadónál, ami szükséges egy sikeres vállalkozás kiépítéséhez, fejlesztéséhez. Ezúton is nagyon köszönöm, sokat tanultam és hasznosítottam a könyvekből."
-  Kovács Anita

  

"Magyarországon az egyetlen kiadó mely számomra szükséges könyvek/tudás kiadásával foglalkozik. Folyamatosan fejleszt, fejlődik, szóval kiváló munkát végeztek. Gratulálok!"
- Schweighardt Ferenc

 

"Hasznos olvasmányok olyan embereknek, akik tudatosan kívánják élni az életüket, és valóban meg akarják valósítani üzleti álmaikat."
- Orbán Melinda, Bossi & Bruno Kft.

 

"Hasznos és gyakorlatias információt nyújt. Szép és igényes kivitelezés, könnyű olvashatóság, esetenként a magyarországi helyzethez fordítva."
- Bordé Sándor

 

"Lényegre törő, célirányos, érthető, olvasmányos, ösztönző, rendre ad új információkat, és :-) árnyalja az önismeretet (mindkét előjellel)."
- Husztiné Hajdú Erika, Energon-Plusz Bt.

 

"Széles érdeklődési kört fednek le az üzleti könyvek szegmensében, több szakterületen is kínál inspiráló könyveket."
- Himer Csilla

 

"Minden kezdő cégalapítónak, cégvezetőnek és vállalkozónak szüksége van rendszeres motivációra és szakmai ismeretekre, hogy maximális teljesítményt nyújtson cége működtetéséhez és a vevőik megelégedéséhez. Ebben nyújtanak nagy segítséget ezek a könyvek! Kötelező olvasmányok minden vállalkozó számára!"
- Takács Ferenc, T-Expert Bt.

 

"Hasznos, sőt nélkülözhetetlen tudást, információkat kapok belőlük! Nem véletlen, hogy több mint 20 könyvet vásároltam már! :) Fogásbarát kivitel. Olvasóbarát betűtípus és méret, beépített könyvjelzővel!"
- Dávid Zsolt, AZértiS POZI+ÍV Kft.

 

"Nagyon szeretem ezeket a könyveket, mert hasznosnak és gyakorlatiasnak találom őket. Úgy érzem az összesre szükségem lenne. :-) "
- Ittes-Virág Veronika, Főnix Energy Kft.

 

"Hasznos elméleti ismereteket tartalmaznak és segítenek az elmélet gyakorlatban történő alkalmazásában."
- Kántor Ilona, MA-KI 2000 Bt.

 

"Érdekes témákat vetnek fel, és igyekeznek napjaink kihívásainak megfelelő, aktuális válaszokat, megoldásokat adni. Ez dicséretes, csak így tovább!"
- Gyuró János István, Leiton Bt. 

 

"Imádom ezt a válogatott minőséget. A kívánságlistát csak azért használom, hogy valami sorrendet tudjak felállítani a rendelésben, mert a végén úgyis az összeset elolvasom :-) "
- Hackné Székely Krisztina, Instant Homedesign Kreatív Műhely

 

"Szeretném ha mind az enyém lenne ,mert kell egy támasz ebben a vállalkozó világban."
- Molnár Gábor Éva, Mg Park Kertépítő Kft.

 

"Nagyon hasznos és értékes tartalmat kínálnak a hazai kkv-k számára."
- Posta Róbert, www.postarobi.hu

 

"Egy szóval FANTASZTIKUSAK! Komolyan igaz az a mondás, hogy ’Többet mond, amit csinálsz, mint amit mondasz.’ Attilán látszik hogy szíve-lelke a kiadó, ezért lehetnek ilyen jók a könyvek. Példát is tudok: Napoleon Hill - Gondolkozz és Gazdagodj című könyve. Amikor megláttam az újat nem tudtam ellenállni. Ilyen minőségi munkát csak a pénzért nem lehetne elvégezni. Köszönjük Attila!"
- Kósa Gergely, Új életforma Bt.

 

"Bátran ajánlanám ismerőseim közül bárkinek, mert elégedett vagyok velük. Persze mindenkinek a neki megfelelőt... :-) "
- Minárik György

 

"Nagyon tetszenek, az egyszerűségük miatt, vagyis könnyen érthető!"
- Kripnerné Rózsa, TianDe

 

"Olvasmányosak,könnyen érthető stílusuk van. A könyvekből egymásra épülő tudásanyag szerezhető meg. Gyakorlatban alkalmazható ismereteket ad. A könyvek nagysága, formája, kivitele tetszetős, könnyen kezelhető. Fantasztikus odaadással fáradozol azon, hogy partnereidnek (tanítványaidnak) a legfrissebb és leghatékonyabb tudásanyagot add. Szeretem a könyveidet, sokat tanultam Tőled!! Nem csak szakmai vonatkozásban, hanem emberi hozzáállásban, akaraterőben, következetességben, stb. Köszönöm Neked és munkatársaidnak!"

- Almási Ágostonné (Ilona), URGENT-MED Orvostechnikai Kft.

 

Adataink:

Cégnév: Pongor Publishing Üzleti Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. II. emelet 2. 
Telephely:  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. II. emelet 2.

Adószám: 14338683-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-940680
Cégbejegyző Hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága  

Elektronikus elérhetőség, ügyfélszolgálat: peter [kukac] pongorkiado.hu
Telefonszám: +36-20/9996-833

Bankszámlaszám: MKB Bank Zrt.: 10300002-10697897-49020017