Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Rendben!
Termékek Menü

S. Levinson és P. Greider

Steve Levinson Ph.D pszichológus, feltaláló és vállalkozó. New Yorkban született és nevelkedett. Pszichológiából szerzett alapdiplomát a Queens Collegeben, majd klinikai pszichológiából doktorált a Rochesteri Egyetemen. Harminc éve irányít egy innovatív mentálhigiénés programot Minnesotában. Dr. Levinson pályája nagy részében a végigcsinálás problémáját tanulmányozta. Ő találta fel a MotivAider nevű elektronikus eszközt, amely segít az embereknek következetesen végigvinni a szándékaikat. A MotivAidert világszerte használják cégek, iskolák, egészségügyi intézmények és magánszemélyek is. Dr. Levinson népszerű előadó és tanácsadó, aki pszichológusi és feltalálói tehetségét ötvözi azzal a szenvedélyével, hogy segítsen szervezeteknek és magánszemélyeknek végigvinni a szándékaikat.

Pete Greider M.Ed. Amerika szerte imsert szakértője a csúcsteljesítmény pszichológiájának. Sportpszichológiai tanácsadóként dolgozott az Orlando Magic kosárlabda-csapat mellett és több olyan országos jelentőségű cégnél volt konzultáns, mint a General Electric és a State Farm Insurance. Az általa vezetett Breakthrough Coaching program keretében vállalkozóknak és nagyvállalati vezetőknek segít a lehető legtöbbet kihozni a képességeikből. 1998 óta irányítja azt az általa kifejlesztett programot is, amely a mai napig a Northwestern Mutual Financial Network több mint 300 menedzserét és vezetőjét képezte ki és minősítette a Breakthrough Coaching keretén belül. Mr. Greider vitaindító előadóként is dolgozik, ügyfelei közé tartozik az Exxon, a Northwestern Mutual Life, a Million Dollar Round Table és az Amerikai Kereskedelmi Kamara. Kommunikációból szerezett alapdiplomát a Michigan State University-n, mad mesterfokú tanári végzettséget a New Hampshire-i Egyetemen.

Rendezés:
Nézet: