Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Spenser Johnson: Az ajándék

Spenser Johnson: Az ajándék Nagyításhoz kattints a képre
Ár:
2.690 Ft (2.562 Ft + ÁFA)
Leltározás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Spencer Johnson egyszerű, tanulságos történeteivel két évtizede inspirálja cselekvésre az emberek millióit. A tanmesék az emberek munkásságáról és életviteléről állapítanak meg új összefüggéseket, egyúttal azonban szívhez és lélekhez is szólnak. A történet arról szól, hogy egy serdülő miként próbálja megragadni a jelent, az élet rejtelmes és illékony ajándékát.

Szerző: Spenser Johnson

Leírás és Paraméterek

Spencer Johnson egyszerű, tanulságos történeteivel két évtizede inspirálja cselekvésre az emberek millióit. A tanmesék az emberek munkásságáról és életviteléről állapítanak meg új összefüggéseket, egyúttal azonban szívhez és lélekhez is szólnak.

Az ajándék című kötet egy serdülő életét követi figyelemmel egészen a felnőtté válásig. A történet arról szól, hogy egy serdülő miként próbálja megragadni a jelent, az élet rejtelmes és illékony ajándékát. Ahogy a könyvbéli Nagy Öreg mondja: „Ez a legnagyobb ajándék, amit valaki valaha kaphat.”

Amikor életviteléből kiábrándult fiatalemberként visszatér a Nagy Öreghez, hogy segítsen neki ismét megtalálni ezt az ajándékot, a Nagy Öreg válasza: „A magad számára csak te tudod megtalálni a jelent.” A fiatalember ennek hatására elkezdi keresni azt a titkot, amely tartalmazza boldogulásának és üzleti sikereinek a receptjét és rájön arra, mennyi lehetőséget ad számára a felismert pillanat.

A jelen lehetőségeinek felismerése biztosítja számunkra is, hogy hozzá hasonlóan mi is boldogok és sikeresek legyünk mind a munkánkban, mind személyes életünkben. Egyben ez a legnagyobb ajándék, amellyel megörvendeztethetjük magunkat.


Spencer Johnson a világ egyik legelismertebb és legkedveltebb szerzője. Egyszerű módszereivel több tízmillió embert segített ahhoz, hogy boldogabb és sikeresebb legyen mind munkájában, mind magánéletében.

Dr. Johnson a New York Times által kiadott számos bestseller és egyben a nemzetközi hírnevét megalapozó, több tízmillió példányban eladott Hová lett a sajtom? című sikerkönyv szerzője.
Dr. Johnson pszichológiából a B.D. egyetemi fokozatot a Dél-Kaliforniai Egyetemen, az M.D. fokozatot a Royal College of Surgeons Egyetemen szerezte meg. Orvosi tanulmányait a Mayo Klinikán és a Harvard Egyetemen fejezte be.

A Medtronic vállalatnál kommunikációs igazgatóként; az Institute for Interdisciplinary Studies vállalatnál kutató fizikusként dolgozott; a The Center for Study of the Person konzultánsa volt; jelenleg pedig a Harvard Business Schoolon a Leadership Fellow tisztséget tölti be.

Cikkeit olyan médiumok tették közzé, mint a CNN, Time, BBC, Business Week, New York Times, Reader’s Digest, Wall Street Journal, Fortune, USA Today. Időtálló Ajándék a Hová lett a sajtom? szerzőjétől
Spencer Johnson időtálló története, egyszerű igazsága emberek millióinak életét tette jobbá. Ez az inspiráló tanmese praktikus útmutató állandóan változó világunkban.

Olyan „Ajándék”, melyet az ember önmagának ad. Minél fiatalabb az ember, annál inkább örül neki. A baj az, hogy később elfeledkezik róla.

Az ajándék nem a múlt és nem a jövő.

Az ajándék a jelen ajándéka!

A jelen pedig most van!Az ajándék a legjobb ajándék, amit kaphatsz, mert…
· … boldogabbá és sikeresebbé tesz.
· … megadja azt az energiát és önbizalmat, ami ahhoz szükséges, hogy meg tudj küzdeni a kellemetlen dolgokkal.
· … egyszerű, gyors és működik.

A szerző munkáit negyven országban, több tízmillió példányban adták el.

Kiadó Trívium Kiadó
Kiadás éve 2007
Oldalak száma 120
Kötés kemény fedeles

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a termékek személyesen Neked ajánlottak!